首页>>通知公告>>正文

【外语角】外国语学院2017年下半学年第1期“外语角”活动

作者: 添加时间:17-09-19 14:42:20 点击数:

主 题:New Beginning, New You

时 间:2017920

地 点:文科大楼七楼

特邀主持人:外国语学院第十一届学科部部长陈子豪

内容简要:

大一的你刚刚踏入校园结束军训,即将迎来开学第一课;

大二的你已褪去初入学时的稚嫩,为专四备战;

大三的你正在考虑是否准备考研;

大四的你开始着手毕业论文,打算为校园生活划上一个完美的句号。

莫泊桑曾说:"人生活在希望之中,一个希望破灭了,就会有新的希望产生。"新学期就是新的企盼,新的希望,新的征程,新的收获。

Freshmen, you just stepped into the campus, ending the military training, and is about to begin your first lesson.

Sophomore, you have faded from the initial class of young, preparing for the coming TEM-4.

Junior, you are in a dilemma about postgraduate entrance examination.

Senior, you have started your thesis, and plan to make a perfect conclusion for the campus life.

Maupassant once said: "People live in hopes. As soon as one hope is shattered or achieved, a new hope will be generated." The new term is a new expectation, a new hope, a new journey, and a new harvest.

本学期第一次外语角,艾瑞巴蒂还犹豫什么,来和外教一起chatting and enjoying

主办:外国语学院学生会

承办:外国语学院学生会学科部、樱花社

2017920